News Flash:

Urmau sa se casatoreasca, dar la altar cineva s-a opus. Mireasa a plans cand a vazut cine era de fapt

9 Februarie 2016
37996 Vizualizari | 0 Comentarii
mireasa plange
S-au iubit inca din prima clipa cand s-au vazut, iar dupa un an au decis sa se casatoreasca. Ajunsa in ziua nuntii cu tiate pregatirile la zi, tanara avea totusi o strangere de inima. Totul era aranjat, domnisoarele de onoare erau la locul lor, mirele astepta in fata altarului, buchetul era la locul lui, iar mireasa nu isi gasea linistea.
A pasit emotionata spre altar. Era insa singura, deoarece tatal ei murise acum ceva vreme si nu avea pe nimeni s-a conduca spre alesul ei.
A inghitit in sec ti a mers singura pana in fata mirelui. Dar cand preotul a inceput sa oficieze ceremonia cineva din biserica a tipat tare ca se opune casaoriei.
Era fratele miresei pe care ea il invitase la nunta de un an de zile, insa el ii spusese ca nu o sa obtina permisie pentru acest lucru. Era fratele mai mare care a avut grija de ea de cand nu mai avea parinti si s-a comportat cu ea ca un adevarat parinte.
Ii spusese cu cateva zile si il rugase sa fie prezent la nunta. Insa el ii spusese ca nu are cum. Acum, fratele ei mai mare i-a facut cea mai fericita surpriza din viata si i-a fost alaturi. Dupa acest moment, fratele ei i-a stat alaturi ca un parinte si astfel ceremonia a continuat.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1168 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006426 (s)