News Flash:

UPDATE - Teodor Melescanu este noul ministru al Afacerilor Externe

10 Noiembrie 2014
1679 Vizualizari | 1 Comentarii
melescanu
UPDATE

Melescanu este noul ministru
Presedintele Traian Basescu a semnat, luni dupa-amiaza, decretele privind incetarea mandatului lui Titus Corlatean la sefia MAE si numirea in functia de ministru de Externe a lui Teodor Melescanu.
Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, presedintele Traian Basescu a semnat, luni, decretul prin care se ia act de demisia lui Titus Corlatean din functia de ministru al Afacerilor Externe, precum si decretul prin care Teodor-Viorel Melescanu este numit in functia de ministru al Afacerilor Externe.
Totodata, Administratia Prezidentiala anunta ca ceremonia de depunere a juramantului de investitura a lui Teodor Melescanu in functia de ministru de Externe va avea loc la ora 17.30, la Palatul Cotroceni.


Premierul Victor Ponta a anuntat ca i-a transmis presedintelui Traian Basescu nominalizarea lui Teodor Melescanu pentru postul de ministru al Afacerilor Externe.
Melescanu a demisionat, in septembrie, de la conducerea Serviciului de Informatii Externe pentru a participa la primul tur al alegerilor prezidentiale, unde a obtinut 1.374 voturi (0,85%).
Ulterior, Melescanu si-a anuntat sustinerea pentru Ponta in turul al doilea al prezidentialelor, iar Ponta a declarat ca, daca va castiga alegerile, va fi in echipa sa de la Cotroceni, ca si consilier prezidential pe probleme de securitate nationala.
Ministrul Titus Corlatean a anuntat, luni, ca l-a informat pe premierul Victor Ponta ca a decis sa-si depuna mandatul de ministru, mentionand ca MAE isi mentine pozitia ca nu exista baze legale pentru infiintarea de noi sectii de votare in strainatate la turul al doilea.

update
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1127 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006811 (s)