News Flash:

Primul sondaj inaintea turului II. Ce scoruri au Ponta si Iohannis in analiza CSCI

7 Noiembrie 2014
1246 Vizualizari | 0 Comentarii
Un sondaj CSCI, institut care lucreaza cu PSD, il da castigator al turului doi al prezidentialelor pe Victor Ponta, la o diferenta de 10 procente fata de Klaus Iohannis.
Potrivit CSCI, 55% dintre romanii intervievati au declarat ca vor vota cu Victor Ponta la alegerile din 16 noiembrie, in vreme ce 45% au optat pentru Klaus Iohannis. Sondajul are data de 5 noiembrie si a avut un esantion de 925 de persoane. Eroare tolerata este de 3,3%, la un nivel de probabilitate de 0,95.
Centrul de Studii si Cercetari Infopolitic (CSCI)  lucreaza in campanie pentru PSD. Coordonatorul sau este Dan Sultanescu, unul dintre consilierii de imagine de la partid ai lui Victor Ponta, cooptat insa si ca editorialist si coordonator la Obiectiv.info, afiliat RTV, postul infiintat de deputatul PSD Sebastian Ghita. CSCI este de altfel parte a Fundatiei Multimedia pentru democratie locala, ONG condus de Dan Sultanescu si infiintat de al doilea strateg de imagine al lui Victor Ponta, Bogdan Teodorescu.   Gandul.info
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1986 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006015 (s)