News Flash:

Un pompier pensionar din Timișoara i-a salvat viața vecinei sale. Ce s-a întâmplat

17 Februarie 2021
716 Vizualizari | 1 Comentarii

Un pompier rămâne salvator chiar și când se retrage la pensie. E cazul și plutonierului adjutant șef (r) Dumitru Daniel Cărăușu, care în seara zilei de marți a salvat viața unei vecine.

Femeia gătea ceva și, din neatenție, s-a apropiat prea mult de aragaz și i-au luat foc hainele. Îngrozită, aceasta a alergat pe hol în căutarea ajutorului. Iar ajutorul a venit de la fostul angajat al ISU Banat, care, având 30 de ani de experiență în astfel de situații, nu s-a pierdut cu firea și a acționat prompt, salvând viața acestei femei.

Victima a fost preluată de un echipaj medical și transportată la spital. Însă, datorită intervenției rapide a pompierului pensionar, aceasta a suferit arsuri de gradul 2, doar în zona pieptului și ușoare arsuri la nivelul feței.

„Felicitări colegului nostru rezervist! Suntem mândri că a făcut parte din echipa noastră și ne bucurăm că instinctul de salvator nu l-a părăsit chiar dacă s-a retras la pensie încă din anul 2018”, au transmis reprezentanții ISU Timiș.

„Am ajuns acasă și mă descălțam când, dintr-o dată, aud în spatele meu un strigăt disperat „Ajutor! Salvați-mă, salvați-mă! Iau foc…Nu vreau să mor!”. M-am întors repede și am văzut pe hol o vecină care alerga spre mine, hainele îi erau în flăcări, iar ea dădea din mâini disperată…Vă zic sincer, așa ceva numai în filme am văzut, dar nu m-am pierdut cu firea. Lângă ușă aveam trei bidoane cu apă, le țin acolo pentru flori. Le-am luat în viteză și am încercat să-i sting hainele în flăcări și am încercat să-i protejez capul și fața. Am strigat la soția mea să-mi aducă repede un cearceaf pe care l-am udat și l-am înfășurat în jurul victimei, iar vecinilor le-am zis să sune de urgență la 112 și să cheme o ambulanță. Am stat lângă ea până a venit ambulanța și am încercat să-i îndepărtez ușor bucățile de haine arse. Noroc că a ieșit pe hol, altfel probabil dădea foc și la apartament. Eu doar mă bucur că am fost în timpul și la locul potrivit și am reușit să o salvez”, a spus Dumitru Daniel Cărăușu.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Boychova Ignatova  | #51130
Ofertă de împrumut foarte fiabilă. Contact: (Cetelem.customer@aol.com) Număr Whatsapps (+33 754 439 021). Domnule, doamnă, companie sau persoană fizică, căutați finanțare pentru relansarea activităților dvs. fie pentru finalizarea unui proiect, fie din orice alt motiv, atunci orice este posibil la noi. Acordăm împrumuturi personale cuprinse între 5.000 EUR și 8.000.000 EUR, cu o rată nominală a dobânzii de 03%, indiferent de suma solicitată. Așadar, profitați de finanțarea noastră rapidă și fiabilă, nu rambursați nimic în primele 3 luni. Pentru a iniția un proces de împrumut, vă rugăm să specificați în cererea dvs. de împrumut suma exactă și perioada de rambursare pe care ați dori-o. Un credit vă angajează și trebuie rambursat. Verificați capacitatea de rambursare înainte de a vă angaja. Contact pentru solicitări de împrumut personal e-mail: Cetelem.customer@aol.com / Număr Whatsapps (+33 754 439 021)
Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1257 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005406 (s)