News Flash:

Mircea Băcală a fost desemnat candidatul PNL Timiș la funcția de subprefect al județului

17 Februarie 2021
612 Vizualizari | 0 Comentarii
Mircea Ba cala

PNL Timiș a decis, marți seara, ca Mircea Băcală să fie persoana aleasă să ocupe funcția de subprefect de Timiș, pe care, de fapt, se și află în prezent. În acest fel, Liliana Oneț, actualul prefect, nu va mai rămâne pe una din funcțiile de vârf de la Palatul Administrativ.

”În cadrul ședinței BPJ PNL Timiș interimar de astăzi (n.r. marți), s-a stabilit ca nominalizarea filialei pentru funcția de subprefect să fie Mircea Băcală, actual subprefect. Nominalizarea va fi înaintată către PNL național”, a anunțat filiala județeană a partidului în această seară.

În acest fel, echipa care va conduce Prefectura Timiș începe să se contureze. Astfel, subprefecți ar urma să fie Mircea Băcală – PNL, respectiv Andrei Molnar – UDMR. Postul de prefect a fost atribuit celor de la USR PUS, iar propunerile acestora pentru post sunt Zoltan Nemeth, Dan Reșitnec și Viviana Țecu. Urmează să fie decis numele în urma discuțiilor de la București.

Deocamdată, postul de prefect este ocupat de Liliana Oneț, liberală la origine. Ea se află în concediu medical și se recuperează după ce a avut un accident la schi. Ea va putea fi schimbată după ce își va încheia convalescența, fiind, în acest fel, în situația predecesoarei sale, Eva Andreaș, căreia i-a cerut insistent debarcare, chiar dacă aceasta se afla în concediu de recuperare după o operație dificilă.

Desigur, candidatura lui Băcală trebuie validată la București, rămâne să vedem dacă acolo vor avea loc surprize sau nu, așa cum speră anumite persoane.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1124 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005875 (s)