News Flash:

Un mort si mai multi raniti in urma unui accident de circulatie, in zona localitatii timisene Sudrias

13 Martie 2019
1194 Vizualizari | 0 Comentarii

Accident grav de circulatie, marti dupa-masa, in zona localitatii timisene Sudrias. Un autoturism s-a ciocnit de un autobuz in care se aflau aproximativ 20 de persoane. Din primele informatii de la fata locului o persoana a decedat si altele sunt ranite.

Accidentul s-a petrecut cu putin inainte de ora 18, pe raza localitatii timisene Sudrias, in apropiere de Traian Vuia. Din primele informatii de la fata locului se pare ca o persoana din autoturism a decedat si alte doua din autobuz sunt ranite. La fata locului intervin pompierii, politistii, dar si angajatii de la Ambulanta. De asemenea a fost prealertat si elicopterul SMURD.

Politistii spun ca vinovat de producerea accidentului este soferul autoturismului

Acesta, in varsta de 33 de ani, ar fi patruns pe contrasens unde s-a ciocnit frontal de autobuz. Impactul a fost violent, iar masina tanarului a fost pur si simplu spulberata si rupta in bucati. Din nefericire tanarul si-a pierdut viata.

Pana la ora redactarii acestei stiri, patru persoane din autobuz au fost ranite usor, printre care doua femei, in varsta 61 si 62 de ani, care au fost transportate la spital pentru ingrijiri.

Politistii timiseni fac acum cercetari pentru a stabili cu exactitate care a fost motivul pentru care tanarul decedat a patruns pe contrasens.


accident circulatie sudrias autoturism traian vuia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1115 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005528 (s)