News Flash:

Un microbuz cu migranti aflat in drum spre Timisoara a fost oprit de politistii de frontiera

4 Octombrie 2021
350 Vizualizari | 0 Comentarii
Politia De Frontiera

Transport de migranti interceptat de politistii de frontiera, in weekend, in drum spre Timisoara. Oamenii legii au oprit in trafic un roman care transporta cinci migranti in schimbul sumei de 250 euro. Cei cinci trecusera ilegal frontiera.
Migrantii au fost depistati sambata dimineata, intr-un microbuz, in Deta. Soferul, cetatean roman in varsta de 20 de ani, a fost tras pe dreapta pentru control, iar in timpul verificarilor politistii de frontiera i-au vazut si pe cei 5. Oamenii legii i-au dus la sediul politiei de frontiera pentru verificari.

„In cadrul verificarilor preliminare, persoanele in cauza au declarat ca sunt cetateni afgani, cu varste cuprinse intre 17 si 33 ani. Soferul, cetateanul roman in varsta de 20 de ani, a declarat ca urma sa primeasca 250 de euro ca sa ii transporte pe cetatenii straini la Timisoara”, transmit politistii de frontiera timiseni.

Oamenii legii fac acum cercetari pentru trecere frauduloasa a frontierei de stat in cazul afganilor si pentru trafic de migranti in cazul soferului.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1335 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006849 (s)