News Flash:

Un galatean cu o alcoolemie record, internat in coma in spital. Avea o alcoolemie de peste 6 la mie!!

28 Mai 2018
824 Vizualizari | 0 Comentarii
consum alcool

Un galatean de 40 de ani a ajuns, luni, in stare grava la spital dupa ce a consumat o cantitate impresionanta de alcool. Medicii au stabilit ca barbatul are 6,3 la mie alcool in sange, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Barbatul din comuna Varlezi, judetul Galati, a baut duminica toata ziua, spun martorii, iar seara a plecat spre casa, unde, se pare ca ar fi cazut si s-a lovit la cap. Acolo a fost gasit, luni, lovit la cap si in stop cardio-respirator.

O ambulanta i-a acordat primul ajutor si l-a transportat la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean din Galati, medicii urmand sa stabileasca daca pacientul a intrat in coma din cauza alcoolului consumat sau a loviturii la cap.

„Am avut un caz la Varlezi. Echipajul de la Ambulanta a mers la un barbat de 40 ani in coma, cu traumatism cranio cerebral. A fost gasit acasa in stop cardio respirator, a fost resuscitat, intubat si dus la UPU. Avea o alcoolemie de 6,3 la mie”, a declarat, pentru MEDIAFAX, directorul Serviciului de Ambulanta Judetean, Mihai Polinschi.
In ceea ce priveste alcoolemia, barbatul din judetul Galati nu a depasit recordul national. In 2010, o ieseanca in varsta de 63 de ani a fost internata la Spitalul de Urgenta din Iasi cu o alcoolemie de 7,55 la mie alcool in sange.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1224 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006616 (s)