News Flash:

„Eu sunt preot. La fiecare slujba primesc flori de la enoriasi. Intr-o zi, dupa slujba, a venit la mine un baiat cam de 10 ani si m-a rugat sa-i dau un trandafir. Am crezut ca vrea sa-l duca la vreun mormant. Dar cand mi-a zis ce face cu el… I-am spus sa

28 Mai 2018
812 Vizualizari | 0 Comentarii
preot

„In fiecare duminica primesc flori de la enoriasi. Imi placea mult ca biserica sa miroasa a flori. Intr-o duminica a venit un baiat de 10 ani la mine si m-a intrebat: Parinte, ce faci cu atatea flori? Le arunci? Daca da, imi dai si mie un trandafir, te rog?
Am luat un trandafir si i l-am dat. Apoi l-am intrebat ce face cu el.
Vreau sa il dau lui mamaie. Mami si tati au divortat si am stat la inceput cu mama. S-a recasatorit si m-a trimis la tata, dar el nu a vrut sa stau cu el. M-a trimis la mamaie. Ea e buna cu mine. Imi da sa mananc si are grija de mine. O iubesc mult si vreau sa ii dau o floare.
Cand a terminat povestea, eram coplesit. Aveam ochii in lacrimi: „E cel mai frumos lucru pe care l-am auzit in viata mea. Doar o floare nu e destul. Ia, te rog, toate florile de aici. Mamaie le merita. Tu le meriti..”
Aceasta poveste emotionanta a fost publicata de un preot pe o pagina de Facebook.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1129 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006059 (s)