News Flash:

Un banal cub de gheata ne ajuta sa avem o piele sanatoasa si stralucitoare mult timp fara prea mult efort!

13 Mai 2018
1268 Vizualizari | 2 Comentarii
cub

 

Cand toata lumea incearca prin diferite metode sa aiba un ten perfect, este bine de stiut ca nu este nevoie de tratamente costisitoare, ci doar de niste banale cuburi de gheata despre care expertii sunt de parere ca utilizarea acestora pe piele o poate mentine sanatoasa si stralucitoare mult timp.

Gheata este foarte utila in timpul verii pentru a imbunatati frumusetea tenului. Acneea poate fi combatuta cu succes cu gheata, aplicata pe zonele afectate timp de un minut, care se tamponeaza apoi usor cu un prosop. Procedura se repeta in fiecare seara, inainte de culcare.

Pleoapele umflate si pungile de sub ochi se reduc imediat cu ajutorul unui cub de gheata invelit intr-o bucata de tifon. Inainte de aplicarea fardului, se recomanda masajul delicat al tenului cu un cub gheata, care ofera un aspect tonifiat si proaspat si inchide porii.

Gheata poate deveni un fard natural. Machiajul afecteaza tenul si ascunde frumusetea naturala. Dupa aplicarea unui cub de gheata pe fata, se observa imediat o schimbare, o prospetime si o stralucire naturala.
 
 sursa: a1
 


gheata
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1134 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004971 (s)