News Flash:

Uite cum ne imbolnavesc oalele si tavile din aluminiu! Din cauza lor dam in dementa…

5 Ianuarie 2018
1108 Vizualizari | 0 Comentarii
oale

Ce isi face omul cu mana lui, se numeste… „sinucidere”. Cam asta sustine doctorul Martin Scurr, specialist britanic in alimentatie.

Si asta dupa ce o echipa de cercetatori britanici a descoperit ca ustensilele din aluminiu din bucatarie au efecte nocive pentru sustemul cerebral si cardio-vascular.

Trebuie sa fim constienti ca atunci cand gatim in tigai sau oale de aluminiu, bucati microscopice din acest aliaj ajung in organismul nostru si al celor dragi.

Inca din 1921, de cand au aparut pe piata primele produse din aluminiu medicii din intreaga lume au descoperit ca cei care foloseau frecvent oalele aveau probleme de memorie si concentrare.

In timp, majoritatea dintre ei au dezvoltat Alzheimer si chiar dementa. Conform doctorului Scurr, „cu totii avem aluminiu in creier, care se fixeaza acolo prin alimentatie, pentru ca nu se dezvolta in mod natural”.

Insa creierul nu il poate elimina si aliminiul continua sa se acumuleze aici. Insa nu numai creierul sufera din cauza acestui aliaj toxic pentru organism.

Rinichii sunt urmatorii pe lista si o cantitate mare de aliminiu ii poate trimite pe multi la dializa.

Aluminiul nu este bun pentru gatit pentru ca in contact cu acizii din mancare si cu temperaturile ridicate la care se prepara mancarea elibereaza in alimente o cantitate insemnata de saruri chimice.

Acestea sunt absorbite de organism si devin neurotoxine care otravesc sistemul nervos si creierul. Insa nu doar tigaile si oalele sunt rele pentru organism. La fel se intampla si cu sucurile, berea, vinul sau ceaiurile la doza.

La fel de periculoase sunt si medicamentele invelite in folie de aluminiu. Aluminiul este eliminat de organismul nostru, atata timp cat nu ajunge se se sedimenteze pe tesuturi, in sistemul vascular sau nervos.

Ceaiul negru sau verde este un inamic redutabil in lupta contra acestui aliaj extrem de nociv pentru organismul uman.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1279 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005916 (s)