News Flash:

UIMITOR! Ce se intampla daca mananci o banana la fiecare mic dejun

16 Februarie 2016
25787 Vizualizari | 0 Comentarii
coaja de bananaa
Popularitatea dietei cu banane dimineata acestei diete vine din faptul ca estefoarte usor de tinut, rapida si eficienta. Ideea care ii sta la baza este foarte simpla – la micul dejun trebuie sa mananci cateva banane si sa bei un pahar de apa la temperatura camerei. Pe cat de facil, pe atat de eficient. Iata celelalte detalii de care trebuie sa tii seama.
- La pranz ai voie sa consumi orice poftesti iar in jurul orei 16.00 ai voie sa mananci ceva dulce, dar intr-o cantitate rezonabila. Dupa ora 20.00 ai voie sa consumi doar apa.
- Nici pentru cina nu exista restrictii, dar o masa usoara este ideala atat pentru silueta, cat si pentru un somn odihnitor.
- Specialistii
 care au conceput regimul sustin ca bananele, consumate la micul dejun, au capacitatea de a stimula arderea de calorii. Ai voie sa mananci cate banane doresti si dupa ce simti ca esti satula, trebuie sa bei un pahar de apa la temperatura camerei.
- In timpul zilei ai voie sa mananci orice, dar e preferabil sa eviti mancarurile tip fast food, prajiturile si bauturile carbogazoase. De asemenea, e recomandat sa nu mai consumi nimic dupa ora 20.00.

temperatura camerei bauturile carbogazoase
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1127 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005149 (s)