News Flash:

Udrea: George Maior mi-a spus despre fotografiile de la Paris, inainte ca ele sa devina publice

8 Februarie 2015
1246 Vizualizari | 0 Comentarii
Deputatul Elena Udrea a declarat, sambata, la B1, ca directorul SRI George Maior i-a spus despre fotografiile de la Paris, in care aparea alaturi de sefa DIICOT, Alina Bica, inainte ca acestea sa fie facute publice, precizand ca Maior a aflat despre aceste fotografii de la Florian Coldea.
Elena Udrea a precizat la B1 TVca fostul director al SRI, George Maior i-a spus despre fotografiile de la Paris, inainte ca acestea sa fie facute publice. ”Da, mi se spusese ca exista acele fotografii. Imi spusese domnul Maior”, a aratat Udrea, precizand ca Maior aflase despre fotografii de la Florian Coldea.
Pe de alta parte, Udrea a spus ca nu crede ca SRI a fost implicat, si crede ca Maior nici nu stia ce s-a intamplat la Paris, adaugand ca, in opinia sa, ”a fost o operatiune clandestina, facuta in privat”.
Intrebata in ce context i-a spus maior despre aceste fotografii, Udrea a raspuns: ”Mi-a spus intamplator, cred ca pur si simplu aflase ca exista acele fotografii si mi-a spus de ele”.
Ea a reafirmat faptul ca acuzatiile sale nu sunt la adresa Serviciului Roman de Informatii ci se refera doar la generalul Florian Coldea.
Elena Udrea a mai afirmat ca, atunci cand si-a dat seama ce se intampla, a inceput sa scrie, mentionand ca are notite pe 50 de pagini, pe care le-a scris ”pentru ca era evident pentru ea ce urma sa se intample”.
”Sunt notite despre cum se intamplau lucrurile...Mi-am dorit sa le scriu si i-am si spus domnului Coldea ca m-am apucat sa scriu tot, pentru ca era evident pentru mine ce se va intampla si am vrut sa se stie”, a spus Udrea, adaugand ca a facut acest lucru deoarece, daca nu apuca sa vorbeasca, dorea ca aceste lucruri sa ajunga la oameni.
Udrea a aratat ca multe din lucrurile scrise in aceste notite sunt si in denuntul facut de ea si ca in aceste notite sunt foarte multi oameni care acum tac. ”Nu spun, pentru ca nu au curaj”, a adaugat ea.
Mediafax.ro 

florian coldea elena udrea george maior
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1202 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008594 (s)