News Flash:

Turist german salvat dupa ce s-a ratacit in zona cetatii dacice Blidaru

30 Mai 2016
1041 Vizualizari | 0 Comentarii
cetatea blidaru
Un turist german, despre care s-a presupus ca s-a ratacit in zona cetatii dacice Blidaru, din Muntii Orastiei, a fost gasit de o echipa formata din jandarmi si politisti care a plecat in cautarea sa imediat ce sotia barbatului a alarmat autoritatile la numarul de urgenta 112, a informat sambata Inspectoratul Judetean de Jandarmi (IJJ) Hunedoara. 
Femeia era ingrijorata deoarece sotul sau plecase de la masina cu care calatoreau in zona si nu s-a mai intors la locul stabilit de foarte mult timp. 
Operatiunile de cautare ale turistului strain au avut loc vineri seara si s-au incheiat dupa mai putin de o ora si jumatate, barbatul fiind gasit in zona cetatii Blidaru, intr-o stare de sanatate buna. 
"Cetateanul german a fost gasit in timp scurt, prin efortul comun al jandarmilor si politistilor. Catre zona respectiva au pornit zece jandarmi de la postul din Costesti, dar si o echipa din Orastie, impreuna cu politistii din comuna Orastioara de Sus", a declarat purtatorul de cuvant al IJJ Hunedoara, maior Nicolae Raducu. 
Jandarmeria Hunedoara are infiintate doua posturi de jandarmi montani la Costesti si Sarmizegetusa Regia, acestea avand ca scop principal protectia cetatilor dacice din Muntii Orastiei. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1197 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005865 (s)