News Flash:

CUTREMURATOR! Iata ce fotografie a postat pe o retea de socializare stewardesa aflata la bordul zborului EgyptAir, in urma cu 18 luni

23 Mai 2016
1350 Vizualizari | 0 Comentarii
stewardesa egipt
Incep sa apara detalii emotionante despre vietile celor care au pierit la bordul aeronavei EgyptAir, prabusita in Mediterana. O stewardesa aflata la bord a postat in urma cu 18 luni o poza socanta.
Samar Ezz Eldin, o tanara stewardesa in varsta de 27 de ani, a postat in septembrie 2014 pe pagina sa de Facebook o fotografie cu o insotitoare de zbor care iese triumfatoare din apa, tragand dupa ea un geamantan, dupa ce a supravietuit unui accident aviatic. In planul doi se vede un avion cazut in apa. Tragedia face ca tanara sa fi pierit chiar in acest mod, relateaza Daily Mail.
Capitanul Mohamed Said Ali Ali Shoukair, in varsta de 37 de ani, daduse in urma cu patru zile o petrecere cu ocazia faptului ca fusese promovat. I-a invitat la evenimet pe toti colegii de la EgyptAir si de la scoala de pilotaj pe care o absolvise. Barbatul era un pilot experimentat, cu peste 6.000 de ore de zbor. Nu era casatorit si nu avea copii.
Inca de la varsta de cinci ani, cel mai mare vis al copilotului Mohammad Mamdouh Assem a fost sa zoboare, asa ca mama sa a cheltuit toate economiile pentru a-l trimite la scoala de aviatie.
"A fost un om incredibil, sociabil." a declarat un prieten indurerat de-al lui Mohammad.
Stewardesa Mervat Zakaria s-a alaturat companiei nationale egiptene in 1986, dupa ce a renuntat la o cariera de succes ca actrita TV. Femeia era casatorita si avea un copil si fusese promovata cu o luna inainte de accident.
Viata pasagerului Richard Osman a fost intrerupta brusc, atunci cand tocmai aflase ca va fi tata pentru a doua oara. Barbatul sarbatorise in urma cu trei saptamani ziua de nastere a primei sale fiice.
"Inca nu imi vine sa cred." marturiseste fratele sau.

Galerie Foto

stewardesa_egipt2
egyptair mediterana stewardesa
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1262 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006319 (s)