News Flash:

Tuncay rupe tacerea! Iata ce planuri are pentru 2017

3 Ianuarie 2017
1118 Vizualizari | 0 Comentarii
andreea si tuncay2
Tuncay Ozturk a vorbit in premiera despre planurile sale de viitor si despre perioada prin care a trecut, nu tocmai placuta. Are ganduri mari, care nu o implica insa pe Andreea Marin.


Tuncay Ozturk a hotarat sa nu mai taca si sa spuna tot ce gandeste. A vorbit despre planurile sale de viitor si despre ce isi doreste in anul 2017. "Pentru noul an imi doresc sa nu fie ca anul care tocmai a trecut.“ a declarat Tuncay.


Intrebat daca s-a mai vazut cu Andreea Marin dupa ce a divortat, acesta a inceput sa isi frece palmele si a raspuns imediat 

Nu, de fapt nu vreau sa raspund la aceasta intrebare.“ a spus Tuncay, potrivit romaniatv.


Acesta a mai amintit si despre presupusele relatii pe care le-ar fi avut cu asistenta din clinica unde lucreaza, o alta femeie si cu o asistenta TV chiar dupa ce ar fi anuntat divortul de Andreea Marin. 


„Cu toate trei a fost o inscenare. Ultima a fost chiar evidenta. (...) In perioada divortului au fost multe atacuri din motive necunoscute. De aceea am fost tacut.“ a mai declarat acesta.


Acum a tinut sa precizeze factul ca nu formeaza niciun cuplu „Nu exista nimeni in viata mea si nu am timp sa ma gandesc la asta.“ a mai afirmat Tuncay destul de zambitor.

tuncay ozturk premiera viitor perioada
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1245 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005198 (s)