News Flash:

Anuntul SURPRINZATOR facut de catre Barak Obama

27 Decembrie 2016
1122 Vizualizari | 0 Comentarii
obama
Presedintele in exercitiu al SUA, Barack Obama, s-a declarat, astazi, "sigur" ca ar fi obtinut si un al treilea mandat la Casa Alba in cazul in care Constitutia i-ar fi permis sa candideze la scrutinul din 8 noiembrie, transmite AFP.



Intr-un interviu acordat in cadrul seriei ''The Axe Files'', moderat la CNN de fostul sau consilier apropiat David Axelrod, Obama a respins criticile privind o viziune fantezista pe care el ar fi avut-o despre SUA. ''Am incredere in aceasta viziune, pentru ca sunt sigur ca, daca m-as fi prezentat din nou si as fi explicat-o, as fi mobilizat majoritatea americanilor pentru a se ralia la ea'', a spus liderul de la Casa Alba, potrivit Agerpres.


''Dupa alegerea si victoria lui Trump, multi au sugerat ca intr-un anumita masura a fost doar un vis (...) Dar cultura s-a schimbat, majoritatea adera la notiunea unei Americi unice care este toleranta, diversa si deschisa — si plina de energie si dinamism'', a sustinut mai departe Obama, amintind ca Hillary Clinton a castigat votul popular, dar a pierdut presedintia din cauza sistemului bazat pe electori.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1129 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005089 (s)