News Flash:

Tudorel Toader, despre cererea lui Sebastian Ghita de suspendare a extradarii: Sa se adreseze instantei din Serbia, nu Ministerului Justitiei. Nu l-am vazut pe Ghita

28 Martie 2018
875 Vizualizari | 0 Comentarii
tudorel toader2

Ministrul Justitiei a declarat, miercuri, referitor la cererea lui Sebastian Ghita de suspendare a extradarii, ca nu comenteaza ce "au comentat unii la televizor", mentionand ca un inculpat nu poarta dialog direct cu ministrul Justitiei. Tudorel Toader a spus ca nu l-a vazut pe Ghita.
"Nu poarta un inculpat dialog direct cu ministrul Justitiei, oricare ar fi el. El are o procedura de extradare in Serbia si trebuie sa se adreseze instantei din Serbia, nu Ministerului Justitiei din Romania. Nu-mi cereti acum, aici, eu sa comentez ce au comentat unii la televizor. Ministrul discuta oficial, pe canale oficiale, prin documente inregistrate oficial. Nu ma puneti pe mine acuma sa comentez, nici nu am vazut aseara, eram pe drum, veneam, sa comentez ce a spus nu stiu cine la televizor", a declarat Tudorel Toader.

Ministrul Justitiei a precizat ca nu l-a vazut pe Sebastian Ghita, pe parcursul vizitei sale in Serbia.

"Exclus (sa ma intalnesc cu Sebastian Ghita in Serbia -n.r.). Cum sa se intalneasca un ministru al Justitiei cu cineva care este in procedura de extradare? Unii m-au intrebat daca participa la discutii cu ministrul Justitiei. Este absolut imposibil. Nu ca nu am avut, nici macar nu l-am vazut cum nu l-ati vazut nici dumneavoastra ieri sau alaltaieri", a completat Toader.

Reactia ministrului vine dupa ce fostul deputat Sebastian Ghita a declarat, marti seara, ca i-a trimis ministrului Justitiei documente si dovezi ca probele folosite de DNA in cererea de extradare sunt false, precizand ca spera ca Tudorel Toader va cere suspendarea procedurii de extradare.

„Toate documentele pe care le-am strans, cu dovezi, ca probele folosite de DNA in cererea de extradare sunt false si falsificate le-am trimis domnului Tudorel Toader si sper ca, mai repede, nu mai tarziu, dansul va cere suspendarea acestei extradari. (...) Nu se poate sa semneze pentru revocarea lui Kovesi, dar sa foloseasca probele false ale doamnei Kovesi. E un nonsens", a precizat Sebastian Ghita, la Romania Tv.


tudorel toader
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1156 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007712 (s)