News Flash:

Tu poti fi starul noptii la petrecerea de revelion! Vino la Complex Hotelier Ciric pentru o seara de poveste

12 Decembrie 2018
2315 Vizualizari | 0 Comentarii
Revelion Complex Hotelier Ciric Iasi

La finalul unui an, indiferent de cum a fost el, bun sau mai rau, fiecare om isi doreste sa petreaca noaptea de Revelion in compania rudelor si a prietenilor, intr-o locatie cat mai selecta si la un pret avantajos. La petrecerea de revelion, toti ne-am dori sa ne simtim bine si sa fim in centrul atentiei, sa fim printre"starurile noptii". 

Toate aceste conditii se implinesc la Complexul Hotelier Ciric, acolo unde veti avea parte de o noapte de pomina la cumpana dintre ani. Muzica live, obiceiuri traditionale, artificii, surprize si un meniu savuros stropit cu cele mai bune bauturi asortate vor contribui la o seara selecta si placuta la trecerea dintre ani.

Petrecerea continua cu o seara romaneasca - Carnaval de Sfantul Vasile, in seara zilei de 1 ianuarie, unde vei simti din plin spiritul traditiilor romanesti. Pentru cei care sunt din afara Iasului, la Complexul Hotelier Ciric aveti posibilitatea achizitionarii unor pachete extrem de avantajoase care sa cuprinda cazare cu mic dejun inclus si participarea la cele doua petreceri: de Revelion si de Sfantul Vasile.

Grabiti-va pentru a mai prinde un loc la aceste petreceri, locurile sunt limitate! Detalii si rezervari pe site-ul www.ciric.com.ro si e-mail: marketing•ciric.com.ro. Mai multe amanunte puteti afla la numerele de telefon 0232.219.000 si 0732.003.939. 

"Peste un deceniu de experienta este un motiv in plus pentru a ne acorda increderea dumneavoastra, astfel incat sa beneficiati de servicii de cea mai buna calitate, prin rafinament si eleganta, numai la Complex Hotelier Ciric. Ne straduim in fiecare zi prin surprinderea satisfactiei oaspetilor nostri sa castigam increderea acestora, printr-un raport corect calitate-pret, pentru serviciile de cazare si restaurant clasificate 3 stele, pentru ca aspiram sa ajungem pe locul I in topul dorintelor celor ce ne cunosc", au declarat reprezentantii Complexului Hotelier Ciric.

Asadar, daca vreti sa fiti starurile noptii la trecerea dintre ani, nu ezitati sa va rezervati o masa la Complexul Hotelier Ciric, la cea mai tare petrecere de Revelion. Atentie, locurile sunt limitate!


revelion pret avantajos cazare
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1173 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006178 (s)