News Flash:

Asistenta batuta cu salbaticie in fata Spitalului Judetean Timisoara

24 Septembrie 2018
1742 Vizualizari | 0 Comentarii

Incident violent, duminica seara, in fata Spitalului Judetean din Timisoara. O asistenta de 28 de ani, care se pregatea sa intre in tura la Unitatea de Primiri Urgente a fost batuta cu salbaticie de un grup de romi. Politistii au fost chemati la fata locului, dar nu au mai reusit sa prinda agresorii.

Din primele informatii, asistenta medicala venea de acasa cu masina, iar in fata Spitalului Judetean din Timisoara un copil de etnie roma i-a sarit in fata masinii. Femeia a reusit sa evite accidentul si s-a dat jos pentru a se asigura ca micutul este bine. In momentul urmator, rudele copilului au tabarat pe ea si au lovit-o cu pumnii in fata, au tras-o de par si au trantit-o pe jos. Potrivit surselor noastre, femeia abia a reusit sa scape din mainile agresorilor si a ajuns in grija colegilor ei de la Unitatea de Primiri Urgente. Conditia ei este stabila, insa ea se afla in stare de soc si s-ar putea sa aiba nevoie si de interventie chirurgicala la Clinica de Maxilo-Faciale.

Politistii au fost chemati de urgenta la fata locului si au intervenit cu trei echipaje, insa, pana la sosirea lor agresorii, care fac parte dintr-un grup stabilit in fata spitalului, asa cum este obiceiul acestei etnii atunci cand un membru al familiei este internat, s-au facut nevazuti.


incident violent duminica spitalului judetean timisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1248 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004629 (s)