News Flash:

Trucuri simple pe care le folosesc sotiile perfecte – Barbatii isi doresc numarul 5!

11 Februarie 2018
919 Vizualizari | 0 Comentarii
sotiile perfecte

Casniciile fericite si sanatoase necesita mult efort din partea partenerilor. Pana la urma, toti suntem oameni si toti facem greseli. Unele cupluri pot fi capabile sa fie fericite pana moartea ii desparte. Probabil te intrebi cum!

Este destul de dificil sa fii o sotie perfecta si sunt anumite lucruri pe care trebuie sa le fac, altele pe care nu trebuie sa le faci niciodata. Daca faci doar lucrurile care trebuie, poti sa fii si tu o sotie perfecta.

Daca esti casatorita, acest lucru nu inseamna ca ar trebui sa-ti pui cariera pe al doilea plan si relatia ta sa fie prioritara. Iata cateva trucuri care te vor transforma intr-o sotie perfecta. Tu faci aceste lucruri?

1. Fii onesta. 

Sinceritatea este foarte importanta intr-o relatie si daca vei fi sincera partenerul tau va aprecia enorm. Este necesar sa fii tot timpul sincera cu sotul tau. Daca il vei minti, chiar si in legatura cu cel mai nesemnificativ lucru, nu va mai avea incredere in tine pe viitor.

2. Fii grijulie. 

Toti barbatii vor sa aiba o sotie grijulie pentru ca isi aduc aminte de mama lor. Trebuie sa ii arati partenerului tau ca iti pasa de el si sa fii acolo cand este bolnav, stresat, ocupat, dar si atunci cand este bine.

3. Fii loiala. 

Loialitatea este necesara in orice relatie, fie ca este vorba despre una de amicitie, fie despre o casnicie. Trebuie sa fii mereu fidela. Daca vrei sa fii o sotie perfecta sau cel putin sa te apropi de perfectiune, trebuie sa fii loiala.

4. Fii intima cu partenerul tau. 

Intimitatea joaca un rol extrem de important in casnicie. Nu este vorba neaparat despre amor, ci despre momentele romantice care va leaga atat de mult. Totusi, amorul joaca si el un rol extrem de important.

5. Spune-i ce te deranjeaza si asculta-l. 

Comunicarea este elementara pentru o casnicie sanatoasa si fericita. Ori de cate ori te deranjeaza sau te supara ceva, spune-i, fie ca este vorba despre el sau despre colegii de la munca.

Atunci cand vrea el sa-ti spuna ce are pe suflet, asculta-l. In primul rand, partenerii trebuie sa fie cei ma buni prieteni, apoi sa fie iubiti sau soti.

6. Ajuta-l si sustine-l.

Ajuta-l in orice face. Daca poti sa-l ajuti pentru a-si realiza un vis, nu sta cu mainile in san. Iar daca chiar nu poti sa-l ajuti, sustine-l cat de mult poti. uneori, sfaturile din partea persoanei iubite sunt cele care ne ambitioneaza si ne dau putere sa mergem mai departe.

Tu crezi ca esti o sotie perfecta?


casniciile
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :1.3396 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005031 (s)