News Flash:

Trateaza DURERILE DE INIMA, de INCHIETURI si MIGRENE cu aceasta bautura-minune! Se pregateste imediat si are un gust divin

1 August 2016
8279 Vizualizari | 0 Comentarii
preparat miere
In ultimii ani, ghimbirul a devenit extrem de popular in randul multor persoane care isi doresc sa slabeasca sanatos si sa se simta plini de vitalitate.
Ghimbirul este bogat in sodiu, fier, calciu, betacaroten, fosfor, mangan si potasium, iar toate aceste minerale sunt de nepretuit pentru sanatatea inimii tale. Sistemul tau circulator este imbunatatit de mangan, iar unghiile, dintii si pielea vor fi vizibil mai frumoase datorita continutului de silicon din ghimbir.
Dar asta nu este tot, caci aceasta planta contine si complexul de vitamina B, dar si vitaminele A, C si E. Extractul din ghimbir cunoscut ca gingerol are proprietati care pot combate imflamarea incheieturilor, asa ca scapa chiar de astazi de dureri cu urmatoarea reteta:
Ingredinente:
-radacina proaspata de ghimbir -intre 2.5 si 5 centimetri;
– 3 cesti de apa:
– 1/1 lamaie organica
– miere naturala.
Prepararea:
Rade ghimbirul, stoarce lamaia si apoi adauga 2-3 cesti cu apa, iar la final adauga 1-1 lingurite de miere si amesteca ingredientele. Tot ce ai de facut apoi este sa filtrezi produsul si sa il bei in timpul zilei.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1164 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004748 (s)