News Flash:

FABULOS! Ce se intampla daca amesteci SAREA CU ULEI DE MASLINE! Scapi garantat de dueri

28 Iulie 2016
12971 Vizualizari | 0 Comentarii
sare cu ulei
Osteocondrita cervicala este o afectiune des intalnita, dar netratata corespunzator poate duce la complicatii. Cei care sufera de acesta boala stiu foarte bine cat de dificil este sa diminueze durerea si sa-si continue rutina zilnica, in mod normal. Chiar daca este foarte dificil, asta nu inseamna ca este imposibil. Aceste remediu natural, te va scapa garantat de durere pentru multi ani de acum incolo. Prepararea remediului este foarte simpla, ai nevoie doar de sare de mare si ulei de masline. Iata reteta:

Ingrediente:
10 linguri de sare
20 linguri de ulei de masline sau ulei de floarea soarelui nerafinat
Mod de preparare:
Combina ingredinetele si toarna mixtura intr-o sticla. Depoziteaza pentru cateva zile, pana cand se obtine o textura mai usoara.
De indata ce mixtura este gata, maseaza cu acesta zona afectata, timp de 2-3 minute in prima zi. Adauga in plus 2-3 minute de masaj in fiecare zi pana cand ajungi la 20 de minute. Dupa ce ai terminat masajul, indeparteaza delicat uleiul, folosind un prosop umed. S-ar putea ca pielea sa se irite un pic, dar poti aplica pudra de talc pe zona masata pentru a evita acest lucru. Tratamentul ar trebui sa dureze in jur de 10 zile.
O sa observi imediat o imbunatatire dupa tratament, durerea va incepe sa dispara treptat dupa prima zi. Va fi imbunatatita circulatia sangelui, tesuturile osoase si musculare vor fi regenerate. De asemenea, va conferi claritate vazului si va reduce durerile de cap. In timpul acestei perioade de vindecare vei putea observa schimbari drastice, organismul fiind detoxifiat si metabolismul echilibrat. Nu te ingrijora daca te simti un pic ametit sau somnoros pe timpul tratamentului, este ceva normal si temporar. Nu exista alte efecte adverse, doar beneficiile extraordinare mentionate mai sus. Vei fi surprins de eficienta de durata a acestui remediu!
Acest articol este pur informativ si nu inlocuieste sfatul medical de specialitate.

osteocondrita cervicala
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1251 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004671 (s)