News Flash:

Traian Basescu: Procurorii DNA au prezentat falsificari de stenograme in dosarul ginerelui meu

19 Februarie 2018
848 Vizualizari | 0 Comentarii
basescu a plecat

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, duminica, faptul ca procurorii DNA au prezentat in dosarul ginerelui sau, Radu Pricop, acuzat de complicitate la santaj si instigare la fals in declaratii, stenograme care nu corespund cu inregistrarile prezentate in instanta, motiv pentru care acesta a fost achitat in prima instanta.
”Sunt in spatiul public stabilite deja de instante falsificari de stenograme la DNA, redari falsificate ca sa pice pe ce a vrut procurorul. Este si in cazul lui Dan Andronic si - nu am vrut sa fac caz niciodata - in cazul ginerelui meu (Radu Pricop- n.r.), care a fost achitat in prima instanta. E acum in apel. Nu stiu daca e interceptat sau inregistrat. In instanta, la cererea ginerelui, s-a ascultat inregistrarea si s-a privit redarea. S-a constatat ca sunt inadvertente. S-a intamplat acum doua-trei luni”, a spus Traian Basescu la B1Tv.

El a mai spus, totusi, ca Laura Codruta Kovesi nu ar trebui sa fie revocata de la sefia DNA.

”Toate lucrurile astea - stenograme falsificate, declaratii contradictorii, una in fata procurorului, una in instanta, expertizele falsificate... Nu poti, ca sef de institutie, sa nu te duca spre raspunsul public <Voi verifica, voi verifica, voi imbunatati lucrurile astea, o sa dispara din activitatea noastra asemenea intamplari>. Sa imi descrii DNA ca fiind o institutie perfecta... Eu va asigur ca oameni de teapa procurorului <Portocala> sunt destul de multi in sistem. Livezi de portocali! Aici m-as duce la ce as fi spus, ca sef de institutie: voi face verificari, am luat nota de sesizarile publice si, mai mult decat atat, vom da o atentie deosebita personalului care se angajeaza in DNA. Erau niste mesaje care trebuiau sa ajunga la public”, a adaugat fostul sef al statului.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1163 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007230 (s)