News Flash:

TRAGEDIE pe drumul Lugoj - Timisoara. Un barbat a murit pe lc dupa ce masina sa a intrat sub un TIR

3 Ianuarie 2015
1419 Vizualizari | 0 Comentarii
Şoferul unui mocrobuz Volkswagen Transporter a murit, în noaptea de vineri spre sambătă, în apropierea localităţii Topolovăţu Mare, pe drumul european ce leagă Timişoara de Lugoj, după ce a intrat pe contrasens şi s-a lovit frontal de un autotren. Bărbatul decedat ar fi urmat să împlinească în doar cateva zile 51 de ani.
Din primele cercetări efectuate de poliţişti, aceştia au stabilit că şoferul microbuzului Volkswagen se îndrepta către Timişoara, iar înainte de Topolovăţu Mare a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, unde s-a lovit frontat de un autotren care circula regulamentar din sens opus. In urma impactului, şoferul din Volkswagen, care urma să împlinească în cateva zile 51 de ani, a decedat pe loc, iar autotrenul a ajuns în afara carosabilului.
La faţa locului au sosit echipaje de Poliţiei, ambulanţe, dar şi un echipaj de descarcerare, iar timp de aproximativ două ore, timp în care s-au desfăşurat cercetările, circulaţia în zonă a fost îngreunată, scrie tion.ro.
„Din primele cercetări a reieşit faptul că şoferul autoutilitarei Volkswagen se deplasa din direcţia Lugoj spre Timişoara, iar în dreptul kilometrului 520, datorită neatenţiei a pierdut controlul direcţiei, a pătruns pe sensul opus şi a intrat în coliziune cu un autotren care circula regulamentar dinspre Timişoara spre Lugoj. In urma impactului a rezultat decesul conducătorului microbuzului”, a declarat şefului Biroului Rutier din Lugoj, comisarul Marius Rad.
Poliţiştii continuă cercetările şi încearcă să stabilească cauzele exacte ale producerii accidentului. Martorii spun însă că există două variante: ori şoferul microbuzului a pierdut controlul volanului din cauza poleiului de pe carosabil, ori a adormit la volan.

volkswagen
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1176 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005960 (s)