News Flash:

Momente socante pentru un timisorean. Cu cine a dat nas in nas in propria casa!

31 Decembrie 2014
1232 Vizualizari | 0 Comentarii
Intamplare socanta pentru un timisorean care detine o casa pe bulevardul Republicii, in zona Garii de Nord din Timisoara. Acesta a surprins doi hoti in timp ce incarcau de zor bunurile sale, s-a luptat cu ei, iar apoi a reusit sa alerteze o patrula a Politiei, oamenii legii reusind sa ii duca in arest. Dupa ce au stat in spatele gratiilor timp de 24 de ore, cei doi au fost lasati in libertate.
Valentin, proprietarul cladirii atacate de hoti, ne-a povestit ca incidentul a avut loc sambata, in jurul orei 16. El i-a surprins pe hoti atunci cand s-a dus sa dea de mancare la caini.
Dupa ce i-a luat la intrebari si cand cei doi au observat ca incearca sa sune la numarul de urgenta 112, hotii au incercat sa fuga. Timisoreanul s-a luptat cu ei, insa nu a reusit sa ii imobilizeze. Taraboiul s-a mutat in strada, unde Valentin a observat o patrula a Politiei si i-a alertat pe politisti. Din fericire, oamenii legii au reusit sa ii prinda pe cei doi si sa ii duca la Sectia 1.
Dupa incident, proprietarul cladirii a observat ca hotii mai fusesera in aceeasi zi pe acolo si au furat scule de constructie si cabluri in valoare de aproximativ 2000 de euro. In momentul in care au fost surprinsi, povesteste Valentin, hotii se aflau la a doua tura. Mai mult, se pare ca hotii au mai avut un complice, care inca nu a fost prins, deoarece in curte au fost gasite si  urme care nu apartin celor doi.
Omul este insa siderat de faptul ca, luni, procurorul care se ocupa de caz a decis sa ii cerceteze pe cei doi in stare de libertate si se teme pentru familia lui si de faptul ca acestia s-ar putea intoarce sa fure si ce a mai ramas in acel imobil, scrie tion.ro.
Parte din poveste este confirmata si de reprezentantii Inspectoratului de Politie al Judetului Timis.
“Cei doi au fost surpinsi de proprietarul cladirii, dar au incercat sa fuga, insa o patrula de Politie care se afla in zona a reusit imobilizarea lor. Este vorba de un barbat de 37 de ani, din Sanmihaiu Roman, si un barbat de 34 de ani din Tarfu Jiu. Prejudiciul este de 4.500 de lei si a fost recuperat. Cei doi au fost retinuti pentru 24 de ore pe baza de ordonanta si introdusi in arestul IPJ Timis, iar dupa retinere procurorul a stabilit cercetarea lor in stare de libertate”, am aflat de la reprezentantii IPJ Timis.
Valentin spera ca povestea lui ii va face si pe alti timisoreni mai vigilenti in perioada Sarbatorilor si ii va determina pe hoti sa apuce o alta cale.

valentin sectia 1
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1294 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007399 (s)