News Flash:

Tragedie pe centura Timisoarei! Un sofer a murit ars de viu in propria masina

18 Mai 2016
1173 Vizualizari | 0 Comentarii
ars in masina
Un accident grav a avut loc noaptea trecuta pe centura Timisoarei.Soferul unei masini a murit carbonizat dupa ce a pierdut controlul volanului intr-un sens giratoriu, a lovit parapetii, apoi s-a rostogolitcu masina. In urma impactului, autoturismul a luat foc. totul s-a intamplat din cauza vitezei excesive a autoturismului. Masina condusa de acesta a lovit un sens giratoriu, s-a dat peste cap si a rupt mai mult copaci, dupa care s-a oprit pe camp. In urma impactului puternic, autoturismul a luat foc, iar barbatul nu a mai avut nicio sansa si a murit carbonizat. Initila, incendiul a fost anuntat la 112 ca fiind unul de vegetatie.
Potrivit pompierilor timisoreni, "Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "BANAT" al judetului Timis a fost anuntat, la ora 1:10, referitor la producerea unui incendiu de vegetatie uscata/gunoaie pe centura orasului Timisoara, in dreptul sensului giratoriu cu localitatea Giarmata Vii. La locul interventiei s-a deplasat din cadrul Detasamentului I Pompieri Timisoara o autospeciala de lucru cu apa si spuma, o ambulanta SMURD, un ofiter si opt subofiteri.

S-a constatat ca, de fapt era vorba despre un accident rutier, in care a fost implicat un autoturism Mercedes, care in urma impactului a luat foc".

accident grav centura timisoarei soferul murit carbonizat rostogolit
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1168 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008048 (s)