News Flash:

TRAGEDIE la Focsani: Un barbat care a provocat un accident usor s-a speriat si s-a sinucis

6 Septembrie 2018
992 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd22

Un barbat de 49 de ani, care a prvocat un accident usor, miercuri seara, pe o strada din Focsani, s-a speriat si a fugit de la locul accidentului, apoi s-a sinucis, aruncandu-se in fata trenului, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit politistilor, barbatul de 49 de ani a lovit cu masina pe care o conducea un pieton si apoi a fugit, de spaima. Victima a fost lovita usor si a reusit sa sune la Politie pentru a anunta modelul si numarul masinii care a disparut.

Politistii au gasit masina implicata in accident la domiciliul proprietarului, dupa doar 10 minute, dar nu si pe barbatul care a produs accidentul, care, se pare ca s-a sinucis, aruncandu-se in fata unui tren.

„In jurul orei 20.21 s-a produs un accident usor pe soseaua Vrancei. O masina a acrosat un pieton de 39 de ani, acesta este ranit usor, a fost transportat la spital, dar inainte a sunat la 112 si a anuntat incidentul, inclusiv informatii despre masina. Politistii au plecat sa-l caute pe proprietarul masinii. La putin timp, au gasit masina in curtea proprietarului, el era plecat deja. Intre timp a aparut si apelul la 112 privitor la un accident pe calea ferata, apelul a fost la ora 20.35. Politistii au aflat ca proprietarul masinii e acelasi cu cel care s-a aruncat in fata trenului, dupa ce victima a fost recunoscuta de membrii familiei”, a declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentantul IPJ Vrancea, Zorel Burlan.
Politia va continua ancheta pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii acestor incidente.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1243 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005768 (s)