News Flash:

TRAGEDIE in familia ministrului Sanatatii! Nepoata Sorinei Pintea a fost gasita moarta in casa. Prima ipoteza: sinuciderea

6 Iunie 2018
931 Vizualizari | 0 Comentarii
media 152823173858802700

O tanara asistenta medicala in varsta de 27 de ani, nepoata ministrului Sanatatii, Sorina Pintea, a fost gasita decedata in locuinta sa, marti seara, potrivit unor surse din cadrul anchetei.
Conform surselor citate, primele informatii de la fata locului ar indica o posibila sinucidere.

Tanara, angajata la UPU a Spitalului Judetean de Urgenta Baia Mare, unde Sorina Pintea a fost manager inainte de a prelua functia de ministru, era casatorita de putin timp cu un angajat din cadrul ISU Maramures.

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a postat pe pagina sa de socializare un mesaj de ramas bun.

Purtatorul de cuvant al IPJ Maramures, Florina Metes, a precizat pentru Agerpres, ca tanara a fost gasita fara viata, fara urme de violenta, iar cazul a fost preluat pentru cercetari de o echipa de criminalisti.

"La examinarea exterioara a cadavrului nu au fost gasite urme de violenta. Cadavrul femeii a fost transportat la morga spitalului ( SJU ) pentru efectuarea necropsiei si pentru stabilirea cu exactitate a decesului", a precizat Florina Metes.

Potrivit aceleiasi surse, imediat dupa primirea apelului pe numarul unic 112, la fata locului s-au deplasat un echipaj al SMURD si al politiei.

Sursa: Agerpres


sorina pintea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1136 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006980 (s)