News Flash:

Toate femeile trebuie sa stie asta: Ce se intampla cu zona intima a femeii daca se abtine de la sex o perioada mai lunga

20 Aprilie 2016
2772 Vizualizari | 0 Comentarii
epilat inghinal
A auzit, cel mai probabil, ca daca nu faci sex pentru o perioada indelungata de timp, vaginul tau se poate stramta. Iata ce spun expertii despre acest lucru. 
„Foarte multi oameni cred ca femeile care nu fac sex frecvent au vagin stramt si ca femeile care fac sex adesea au vaginul mai larg. Aceasta este o idee gresita”, a declarat medicul Jennifer Wider pentru womanshealthmag.com.
Motivul pentru care frecventa relatiilor sexuale nu afecteaza forma vaginului este ca muschii vaginali sunt elastici si se contracta si revin la forma initiala dupa incheierea contactului sexual si dupa nastere, spune medicul.
Jennifer Wider spune ca sunt doua momente in viata unei femei cand vaginul isi schimba forma pentru o perioada mai lunga de timp. Prima oara, dupa nastere. „Unele studii arata ca poate sa treaca pana la sase luni pana cand muschii vaginali se intorc la forma si dimensiunea initiala”, spune aceasta.
A doua oara cand vaginul se schimba este pe masura ce femeia imbatranesti. „Pe masura ce femeile inainteaza in varsta, nivelul hormonal scade, ceea ce inseamna ca peretii vaginului se subtiaza si devin mai putin elastici, iar rezistenta muschilor se diminueaza”, a mai spus medicul care a precizat ca musculatura poate fi imbunatatita cu ajutorul exercitiilor Kegel, indiferent de varsta.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005020 (s)