News Flash:

Timisorenii sunt asteptati la miscare. Continua actiunea "Alergare pentru sanatate"

9 Ianuarie 2015
1410 Vizualizari | 0 Comentarii
 “Alergarea pentru sanatate” continua la Timisoara. In prima zi din 2015, peste 20 de persoane s-au strans in Parcul Botanic sa alerge, asa ca organizatorii au decis sa repete acest eveniment saptamanal.
Sportivii Salii de sport No Limits va invita la miscare! In fiecare sambata, incepand cu 10 ianuarie, in intervalul orar 10:00 – 11:00, in Parcul Botanic din Timisoara puteti sa veniti la miscare impreuna cu multiplul campion mondial in sporturi extreme Stefan Cojocnean. Aceasta intalnire este deja cu traditie, prima alergare de Anul Nou avand loc in 1 ianuarie 2013.
“Alergarea regulata imbunatateste calitatea vietii, iar acest eveniment se doreste a fi factorul declansator, … pentru cei care vor participa sa “prinda gustul” miscarii cu noi si ulterior sa practice sportul: individual, cu familia sau cu prietenii”, sustin organizatorii evenimentului.
Alergarea pentru sanatate este o cursa in care fiecare alearga sau merge in ritmul lui/ei pe durata a 15-30-45-60 de minute! Prin aceasta alergare iti cresti longevitatea, iti cresti energia si starea de bine, iti oxigenezi mai bine organismul, previi /reduci osteoporoza si iti ameliorezi starea generala a organismului prin intarirea sistemului imunitar, transmit organizatorii.

parcul botanic
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1157 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004811 (s)