News Flash:

Timisorenii mai au de asteptat pana sa circule cu noile tramvaie. Iata cand vor sosi acestea in oras

6 Aprilie 2015
1353 Vizualizari | 0 Comentarii
De mai bine de sase luni se lucreaza la reabilitate a doua tramvaie vechi din Timisoara, iar lucrarile nu au fost finalizate inca. Asta in conditiile in care Primaria spera sa termine 30 de tramvaie in 4 ani!Oficialii municipalitatii au anuntat in vara anului trecut, in luna iulie, ca cele doua mijloace de transport in comun au fost trimise pentru lucrari la Arad, respectiv Pascani, licitatia pentru modernizarea tramvaielor fiind castigata de Electroputere VFU Pascani si Astra Vagoane Calatori Arad.
Iar de atunci, timisorenilor li se tot promite ca in curand vor testa tramvaiele reabilitate… Initial a fost vorba de toamna lui 2014, apoi de iarna, de luna decembrie, iar ulterior de primavara – aprilie 2015, dar oficialii primariei nu cred ca garniturile vor ajunge la Timisoara luna aceasta, scrie tion.ro
S-a invocat faptul ca anumite componente necesare in procesul de reabilitare nu pot fi livrate decat in aprilie. Cand vom avea macar doua tramvaie modernizate?
„Mai sunt anumite lucruri de furnizat, dar au afirmat cei care lucreaza la ele ca pana la sfarsitul lunii aprilie… Daca vreti, parerea mea este ca nu vor fi gata pana la sfarsitul lunii aprilie”, a marturisit primarul Nicolae Robu.

tramvaie vechi timisoara nicolae robu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1161 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007675 (s)