News Flash:

Timisoara va fi in 2016 Capitala Nationala a Tineretului din Romania

3 Ianuarie 2016
1146 Vizualizari | 0 Comentarii
timisoara iluminat
Municipiul Timisoara va fi Capitala Nationala a Tineretului din Romania, in anul 2016, in cadrul unui proiect rulat in parteneriat de primarie cu o banca comerciala, sub asistenta organizatiei PONT, aceeasi care a generat proiectul Cluj Capitala Europeana de Tineret 2015, a declarat primarul Nicolae Robu
'Un proiect de capitala europeana nu mai ruleaza si atunci s-a facut o adaptare dupa acelasi format, ca la Cluj, Timisoara va fi Capitala Nationala a Tineretului. Am discutat subiectul in Consiliul Consultativ al Tinerilor, organizatiile de tineret sunt incantate. Constituim o echipa de lucru care sa participe la pregatirea proiectului si apoi la implementarea lui', a afirmat Robu. 
Dincolo de organizatiile pentru tineret, municipalitatea vrea sa angreneze si tineri care vor sa se implice ca persoane fizice si sa-si aduca aportul la acest proiect, amatorii fiind invitati sa-si trimita un CV si o scrisoare de intentie pe adresa de e-mail a primariei. 
'Vom avea o agenda cu mai multe activitati speciale pentru tineret, care va fi definita in cadrul acestui parteneriat si care va fi sprijinita financiar de catre municipalitate, dar vom face apel si la agentii economici din Timisoara si vom incerca sa obtinem si bani de la Guvern; banca va avea principalul rol de a promova proiectul', a explicat primarul. 
Robu preciza recent, pe marginea acestui subiect, ca bugetul pentru proiectele destinate tineretului pentru anul viitor va fi mult crescut, de la 400.000 de lei in 2015, la 1 milion de lei in 2016, ca sa se poata onora aceasta pozitie. 
'Am deschis competitie de proiecte pentru tineret si ei vor veni cu proiecte despre tot ceea ce cred ca este de interes pentru tineret. (...). Vrem sa fie proiecte pentru tineri din tot spectrul pe care ei il considera a fi de interes', afirma primarul Robu. AGERPRES

municipiul timisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1309 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006403 (s)