News Flash:

Timisoara are doar 84 de asistati social

17 Martie 2021
478 Vizualizari | 0 Comentarii
Dominic Fritz

Timișoara nu este nici pe departe raiul asistaților sociali, numărul unor astfel de persoane raportat la populație este extrem de mic, a anunțat primarul Dominic Fritz. Este vorba de doar 84 de oameni, iar majoritatea și-au făcut și datoria față de societate, doar 14 persoane au tras chiulul de la prestat muncă în favoarea societății pentru a beneficia de ajutor social.

Nu sunt înregistrate decât 84 de persoane care au statut de asistat social în capitala Banatului. În concluzie, influența acestor cheltuieli asupra bugetului sunt extrem de mici, spune primarul.
Au fost 14 persoane neserioase, acestea au refuzat să presteze muncă în favoarea societății, iar plata banilor către aceștia a fost suspendată.

”Deocamdată, din câte știu eu, avem 84 de persoane asistate social. Nu cred că 84 raportat la 300.000 de locuitori este o cifră alarmantă. Nu știu cât se mai poate reduce. Din câte știu eu 33 de persoane au făcut muncă în folosul comunității, 37 au prezentat adeverințe medicale că nu o pot face, iar 14 persoane trebuiau să efectueze nu au mai efectuat-o și din acest motiv au fost suspendate de la plata ajutoarelor sociale. Deci, cât de cât sistemul funcționează și nu cele 84 de persoane care beneficiază de ajutor social sunt ce ne mănâncă cel mai mult din bugetul de stat. Este important ca aceste persoane care pot efectua muncă în favoarea societății să o și facă„, a declarat Dominic Fritz.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1110 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005688 (s)