News Flash:

Timisoara ajuta Nepalul!

29 Aprilie 2015
1344 Vizualizari | 0 Comentarii
Cutremurul din Nepal a provocat si continua sa aduca multa suferinta. Victimele inca se numara, numarul lor a trecut de 4.000 si, din pacate, continua sa creasca, cu fiecare zi ce trece. In data de 25 aprilie un cutremur de 7,9 pe Richter s-a produs la o adancime de 10 km, foarte aproape de capitala statului Nepal, Kathmandu. Crucea Rosie Timis face apel la ajutor pentru victimele acestui dezastru.
Rapoartele de pana acum arata ca zeci de mii de persoane au fost afectate de acest cutremur, iar acum se lupta sa supravietuiasca din cauza lipsei de hrana, adapost si apa potabila. Crucea Rosie din Nepal, in colaborare cu autoritatile nationale au luat masuri imediate pentru a asigura operatiunile de salvare si distribuire de materiale de prima necesitate catre populatie.
Pentru a sustine operatiunile de ajutorare a victimelor acestui dezastru umanitar, Federatia Internationala a Societatilor de Cruce Rosie si Semiluna Rosie a lansat un Apel International de Urgenta. Suma necesara pentru asistarea a aproximativ 75.000 de persoane afectate de dezastru este de 33 milioane euro.
Crucea Rosie Romana se alatura eforturilor Federatiei Internationale de Cruce Rosie si Semiluna Rosie si lanseaza “Apelul pentru Nepal”. Campania consta in colectarea de fonduri online si direct, in conturile deschise special pentru acest apel. Sumele colectate vor fi directionate spre a fi utilizate de catre Federatia Internationala de Cruce Rosie si Semiluna Rosie pentru sustinerea ajutorului de prima necesitate si se vor concentra pe adaposturi temporare, restabilirea furnizarii apei potabile si a facilitatilor sanitare, precum si oferirea de hrana, asistenta medicala si suport psihologic populatiei afectate.
“Invitam pe toti cei care vor sa sprijine acest apel umanitar, companii, oameni de afaceri, organizatii guvernamentale si neguvernamentale, sa doneze bani in conturile Crucii Rosii Romane. Pentru donatii online se poate accesa site-ul www.crucearosie.ro. Conturile speciale, in care pot fi depuse contributiile in bani, sunt deschise la BRD, Agentia Piata Romana: LEI: RO14BRDE410SV34436474100 / EURO: RO02BRDE410SV34436714100″, transmit cei de la Crucea Rosie Timis.

nepal kathmandu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1114 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004519 (s)