News Flash:

Timisean arestat de politie dupa ce i-a facut avansuri unei fete de 10 ani, pe Facebook

11 Februarie 2020
559 Vizualizari | 0 Comentarii
arestat

Actiune a politistilor timiseni de la Serviciul de Investigatii Criminale, in comuna Peciu Nou. Oamenii legii au ridicat un individ de 30 de ani care ii facea avansuri pe Facebook unei fete de 10 ani. Individul incerca sa o convinga pe fata sa intretina relatii sexuale cu el.

Atat minora, cat si individul locuiesc in comuna timiseana Peciu Nou. Barbatul, in varsta de 30 de ani, a abordat-o pe fata pe Facebook, in septembrie 2019, si i-a propus sa intretina relatii sexuale cu el.

Discutia a fost insa vazuta de mama fetei care a anuntat politia. Luni, oamenii legii au descins la locuinta barbatului. Este cercetat acum pentru racolarea de minori in scopuri sexuale si coruperea sexuala a minorilor.

„Barbatul de 30 de ani a fost retinut pentru 24 de ore pentru savarsirea infractiunilor de racolarea de minori in scopuri sexuale si coruperea sexuala a minorilor, urmand ca in cursul zilei de azi sa fie propus pentru luarea unei masuri preventive. Cercetarile continua in vederea stabilirii intregii activitati infractionale. Avand in vedere ca, astazi este Ziua Sigurantei pe Internet, recomandam tuturor parintilor sa-si supravegheze indeaproape copiii atunci cand navigheza pe internet, deoarece acestia pot deveni foarte usor tinta infractorilor”, transmit reprezentantii IPJ Timis.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1284 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006191 (s)