News Flash:

Timișoara, propusa pentru inca 7 zile de carantina

24 Martie 2021
697 Vizualizari | 0 Comentarii

Miercuri noaptea expiră carantina prelungită de șeful DSU Raed Arafat. DSP a refăcut analiza pentru Timișoara și cele patru localități periurbane, iar avizul de la INSP a ajuns deja la Timișoara. S-a propus prelungirea măsurii de carantină cu încă 7 zile pentru Timișoara, Dumbrăvița, Ghiroda, Moșnița Nouă Giroc. CJSU se reunește la 12.

S-a propus prelungirea măsurii de carantină cu încă 7 zile pentru Timișoara, Dumbrăvița, Giroc, Ghiroda și Moșnița Nouă, de către DSP Timiș, analiză ce a fost transmisă și la INSP. Avizul de la INSP a venit deja în prima parte a zilei, iar miercuri, 24 martie, de la ora 12, se reunește Comitetul Județean pentru Situații de Urgență.

Vă reamintim că Timișoara, Dumbrăvița, Giroc, Moșnița Nouă și Ghiroda mai sunt până în 25 martie în carantină, la miezul nopții, după un ordin al șefului DSU Raed Arafat. S-a trecut peste votul autorităților locale și județene în CJSU, unde măsura de carantină nu a fost prelungită. Au fost doar 20 de voturi pentru, nouă împotrivă și nouă abțineri și ar mai fi fost nevoie de cinci voturi pentru ca măsura să fie adoptată. Au existat păreri diferite din partea membrilor CJSU, printre care și cea a primarului Timișoarei, care a votbit despre politizarea măsurii de carantină de către DSP Timiș.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1257 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005540 (s)