News Flash:

Tata si fiu, gasiti morti in casa, in conditii suspecte, in judetul Vaslui

9 Aprilie 2018
994 Vizualizari | 0 Comentarii
crima politie2

Doi barbati, tata si fiu, au fost gasiti morti in conditii suspecte in casa lor din satul Trestiana, din judetul Vaslui. Politistii au deschis, luni, un dosar penal pentru ucidere din culpa, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Un barbat in varsta de 81 de ani si fiul sau, de 36 de ani, au fost gasiti morti in casa, in satul Trestiana, comuna vasluiana Grivita, iar oamenii legii au deschis, luni, un dosar penal pentru ucidere din culpa.

„Am fost anuntati printr-un apel la 112 de catre o ruda ca cei doi barbati au fost gasiti decedati in cele doua imobile in care locuiesc, imobile ce se afla in aceeasi curte. Din primele cercetari efectuate la fata locului a rezultat ca cei doi barbati nu au semne de violenta pe corp si nici nu a fost fortata vreo usa sau vreo fereastra din imobilele respective”, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, Bogdan Gheorghita, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Vaslui.

Potrivit acestuia, anchetatorii din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Barlad continua cercetarile si au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa.


„Urmeaza sa vedem daca se dispune efectuarea necropsiilor si, in functie de rezultatele acestora, se va dispune in consecinta”, a mai spus purtatorul de cuvant al IPJ Vaslui.

Potrivit oamenilor legii, batranul de 81 de ani avea probleme medicale, dar fiul sau era sanatos, decesul lui fiind considerat suspect. Persoana care a descoperit cadavrele le-a spus anchetatorilor ca nu mai auzise nimic de la rudele sale de cateva zile, acesta fiind motivul pentru care le-a vizitat.

Cei doi barbati nu au fost gasiti in aceeasi incapere, astfel ca o posibia intoxicatie cu monoxid de carbon este exclusa.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1302 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005461 (s)