News Flash:

Tarifele pentru zona verde de parcare din Timisoara, neschimbate

12 Ianuarie 2022
365 Vizualizari | 0 Comentarii
locuri de parcare

Consilierii locali au aprobat tarifele pentru zona verde, aferente sistemului Timpark. Se mentin aceleasi sume in zona centrala: 3 lei/ora de stationare daca plata se face prin voucher sau card bancar si 0,75 euro/ora de stationare, exclusiv TVA, prin SMS.
 
 
„Incepand cu data adoptarii prezentei si pana in data de 31.03.2022, tarifele aplicate pentru parcarea autovehiculelor in Municipiul Timisoara in zona zero (verde) de aplicare a Regulamentului de functionare a sistemului de parcare a autovehiculelor in Municipiul Timisoara se mentin la nivelul stabilit prin H.C.L. Timisoara nr. 463/27.11.2020 – privind tarifele aplicate pentru parcare pe raza municipiului Timisoara, respectiv: 3 lei/ora de stationare, inclusiv TVA – prin modalitatile de plata prin vouchere si card bancar, respectiv 0,75 euro/ora de stationare, exclusiv TVA – prin modalitatea de plata SMS”, se arata in hotararea de Consiliu Local.

In decembrie, Consiliul Local a aprobat proiectul de hotarare privind „infiintarea serviciului public de interes local pentru administrarea parcarilor publice din municipiul Timisoara – Timpark”. In ianuarie va fi votat noul regulament Timpark, precum si noile tarife si se vor schimba si tablitele. De la 1 martie intra in vigoare noul regulament. Pana atunci, plata parcarii se suspenda in cartiere, exceptie facand zona centrala.

Noul serviciu de parcare al primariei va avea 87 de angajati, din care putin peste 60 vor fi preluati de la Societatea de Drumuri Municipale. Se vor face peste 20 de angajari pentru noul Timpark.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1233 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007842 (s)