News Flash:

Targuri de produse naturale si de bijuterii, demonstratii de robotica si teatru de papusi, in week-end, la Iulius Mall Timisoara

18 Ianuarie 2019
1134 Vizualizari | 0 Comentarii

Cei care își vor petrece sfârșitul de săptămână la Iulius Mall Timișoara se vor bucura de promoții la cumpărături, dar și de evenimente apreciate: târguri de produse naturale și de bijuterii, demonstrații cu roboți creați de liceeni și teatru de păpuși.

De vineri până duminică inclusiv, în perioada 18 – 20 ianurie 2019, parterul Iulius Mall Timișoara va găzdui Târgul de Produse Naturale și de Sănătate. Dedicat celor care adoptă un stil de viață echilibrat sau care vor să experimenteze beneficiile naturii în ritualurile de frumusețe, târgul reprezintă o platformă de interacțiune cu producătorii. Printre propunerile acestora se numără preparate apicole și miere, sucuri, gemuri și siropuri, semințe, fructe uscate, ceaiuri și multe alte produse ale căror proprietăți sunt benefice pentru o alimentație sănătoasă. Și pentru persoanele aflate în căutarea unor terapii alternative vor fi oferte, de la remedii medicinale, până la cosmetice naturale, articole feng shui și o diversitate de alte opțiuni.

În aceeași perioadă, la demisol se va instala Târgul de Bijuterii. Podoabe felurite, din pietre prețioase și semiprețioase, dar și realizate cu ajutorul unor materiale și tehnici aparte, pentru a fi cât mai originale, vor putea fi admirate la standurile artizanilor handmade și nu numai. Este prilejul pentru ca doamnele și domnișoarele să își îmbogățească colecția de bijuterii cu noi piese, care să le accesorizeze ținutele de sezon.

Duminică, de la ora 12.00, cei mici se vor bucura de o activitate educativă și amuzantă. Sunt așteptați în zona food court, acolo unde marionetele le vor prezenta spectacolul „În Junglă”. Întâlnirea prichindeilor cu lumea poveștilor le va stârni râsul, dar le va îmbogăți și cunoștințele.

Tot duminică, de la ora 14.00, la etajul 1 va avea loc DEMO ROBOTICA.  Evenimentul inedit îi are în prim-plan pe elevii de liceu din Timișoara înscriși în programul de robotică BRD FIRST Tech Challenge România, organizat de Asociația Nație prin Educație. Echipele Davos (Colegiul Tehnic „Emanuil Ungureanu”), CSH (Colegiul Național Pedagogic „Carmen Sylva”), Wizztech (Liceul Teoretic „Grigore Moisil”), Bliss (Colegiul Național „Constantin Diaconovici Loga”) și Team Originals (Colegiul Tehnic „Henri Coandă”) vor prezenta publicului roboții pe care i-au creat și vor împărtăși impresii despre pasiunea lor pentru tehnologie.  

 


remedii medicinale
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1129 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004408 (s)