News Flash:

Tara europeana care interzice COMPLET folosirea telefoanelor mobile in masina. Ce risca cei care incalca aceasta decizie

9 Februarie 2018
1043 Vizualizari | 0 Comentarii
tel

O instanta din Franta a decis ca folosirea telefoanelor mobile de catre soferi in interiorul masinii este interzisa, iar sanctiunile pentru incalcarea deciziei ajung la 135 de euro, relateaza filala franceza a publicatiei The Local.
Potrivit deciziei instantei, soferilor le este interzis sa foloseasca telefoane mobile chiar si cand vehiculul este oprit. Cu toate acestea, soferii pot utiliza telefoanele mobile doar daca autovehiculul este parcat intr-un loc special amenajat in acest scop. Regula nu se aplica soferilor care folosesc dispozitive de tip hands-free.

Incalcarea acestei dispozitii se pedepseste cu amenda de pana la 135 de euro, iar soferii vor fi sanctionati si cu trei puncte de penalizare.

Aceasta decizie vine dupa ce Guvernul de la Paris a anuntat ca va lua masuri pentru reducerea accidentelor din trafic. Executivul francez a promis sa reduca numarul accidentelor mortale din hexagon, considerand ca folosirea telefoanelor mobile in interiorul autovehiculelor creste riscul producerii de accidente.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1271 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006886 (s)