News Flash:

Sute de oameni aduc un ultim omagiu Reginei Ana, la Palatul Regal

11 August 2016
1103 Vizualizari | 0 Comentarii
regina ana2
Sute de oameni au trecut joi pe la Palatul Regal unde este depus sicriul cu trupul neinsufletit al Reginei Ana, in primele doua ore, incepand cu ora 08:00, si aproximativ o mie, pana la ora 12:00, iar oamenii vin in continuare pentru a aduce un ultim omagiu sotiei Regelui Mihai I.
Joi, 11 august, la Sala Tronului de la Palatul Regal, unde este catafalcul Reginei Ana, oamenii stau la coada si trec pe rand, intr-o liniste apasatoare, prin fata sicriului cu trupul neinsufletit al Reginei Ana, oprindu-se in dreptul acestuia timp de cateva secunde. Acestia isi pleaca capul sau se inchina, unii dintre ei se aseaza cateva momente in genunchi, in semn de respect.
Catafalcul este incadrat de patru de militari ai regimentului 30 Garda Mihai Viteazu.
In fata gardului Palatului Regal lumea se opreste si depune flori, acolo fiind si candele aprinse. De asemenea, in curtea interioara, de-a lungul trotuarului de langa gazon, sunt depuse coroane.
Toti cei care vor dori sa depuna flori si sa se inchine la catafalcul Reginei Ana vor putea sa mearga la Sala Tronului de la Palatul Regal joi, 11 august si vineri, 12 august, in intervalul orar 08:00 – 22:00.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1144 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006127 (s)