News Flash:

SURPRIZA URIASA! Tanarul pus la pamant de politistii din Timisoara este fiu de procuror DIICOT!

15 Aprilie 2016
1659 Vizualizari | 0 Comentarii
sofer incatusat
Dezvaluiri incredibile in cazul tanarului de 21 de ani din judetul Gorj care a incercat sa ii pacaleasca pe politistii din Timisoara si a ajuns sa fie pus la pamant si incatusat, in plina strada. Olteanul este fiul procurorului Vasile Udroiu, din cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) Gorj. Tanarul a fost scos afara din masina, culcat la pamant si incatusat de doi politisti, pentru simplul fapt ca nu a acordat prioritate de trecere unui pieton care traversa regulamentar. Politistii sustin ca au actionat in acest mod pentru ca tanarul nu a oprit la semnalele acestora, dar targujianul a spus ca nu a observat cand politistii i-au facut semne de oprire. Scena a fost filmata si imaginile au ajuns in presa timisoreana, iar parerile sunt impartite. Exista mai multe opinii ca politistii au dat dovada de exces de zel, mai ales ca oltenii nu sunt vazuti prea bine de banateni. 
Fiul lui Vasile Udroiu are 21 de ani si este student in anul II la Timisoara. Procurorul a spus ca a discutat cu fiul lui despre acest incident: „M-a sunat dupa acest incident. Mi-a spus ca initial a crezut ca e vorba de o confuzie, iar cand a auzit sirenele, a oprit. Este un incident regretabil. Fiul meu este major si, daca asa stau faptele, suporta consecintele si i-am spus ca trebuie sa lase volanul nu pentru 60 de zile, daca a facut asa ceva. El a ramas surprins ca a fost oprit si a crezut ca e confundat. Am avut discutii cu el si e marcat. Spune ca atunci cand a auzit girofarul, a tras pe dreapta, masina i-a fost blocata si un politist a sarit cu pistolul la masina, iar celalalt l-a trantit in iarba. Poate ca a fost inregistrat video ca sa se lamureasca“, scrie ziuadevest.ro.
Politistii din Timisoara i-au aplicat tanarului din Targu-Jiu o sanctiune contraventionala in valoare de 1.050 de lei si i-au retinut permisul de conducere pe o perioada de 60 de zile, „pentru neacordarea prioritatii de trecere pietonului si neoprirea la semnalul politistilor”, dupa cum a precizat Mirela Draghicioiu, de la Biroul de Presa al Politiei Timis, anunta gorjexclusiv.

dezvaluiri incredibile timisoara olteanul vasile udroiu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1169 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005901 (s)