News Flash:

SUPER IMAGINI! Cele mai sexy prezentatoare ale stirilor sportive de la noi. Ipostaze sexy cu Corina Caragea si alte indragite prezentatoare

8 Ianuarie 2017
25552 Vizualizari | 3 Comentarii
corina caragea5

Oglindă-oglinjoară, cine-i cea mai frumoasă prezentatoare de știri sportive din țară? Cum oglinda nu ne-a răspuns, avem nevoie de ajutorul vostru pentru a alcătui un top al sexy-știristelor.

Studiile au arătat că o prezență feminină fermecătoare este la fel de importantă ca și știrile pe care le prezintă. Pot aduce reporterii cele mai tari exclusivități și cele mai nemaivăzute imagini... Dacă acestea sunt prezentate de o fată care nu iese în evidență prin calitățile ei fizice, nu se mai uită nimeni. Ce, nu ați auzit de prezentatoare concediată pe motiv că nu face audiență?

Adevărul e că în România sunt o mulțime de fete frumoase și ar fi fost păcat ca televiziunile de sport să nu angajeze ceva de rasă. Aveți mai jos nominalizările noastre: fete sexy, pasionate de sport... Voi pentru cine votați? sursa: pariurix.com

RALUCA HOGYES – Digisport

Raluca este absolventa facultății Româno-Americane, secția Relații Comerciale. Nu a profesat nicio zi în meseria pentru care s-a pregătit, preferând modellingul. A intrat în lumea televiziunii în urma unui casting dat pentru Știrile sportive la Digi 24.

SIMONA ȚĂRANU – Digi 24

A studiat cursurile Facultății de Cinematografie și Televiziune, specializarea Regie Film și TV din cadrul Universității Media din București. Primul ei job a fost la postul tv Digi 24. Iubeste sportul și este pasionată de tenis. Când era mică, îș dorea să devină medic veterinar.

CORINA CARAGEA – ProTV

Încă de mică și-a dorit să lucreze în media. La terminarea liceului, s-a orientat spre Facultatea de Jurnalism, alături de care a mai urmat și Facultatea de Relații Publice. Corina a debutat încă din 2003, atunci când era dansatoare în grupul de balet al emisiunii "Surprize, Surprize".

EDA MARCUS – TVR

Eda a început munca la 19 ani, ca reporter de divertisment. I s-au întâmplat multe episoade amuzante în carieră: „Ba am fost cerută de nevastă de un telespectator în direct, ba m-am împiedicat în platou”...


IOANA SCĂRLĂTESCU – DolceSport

A absolvit Facultatea de Regie și Film de la Universitatea Media. După câțiva ani a aflat că un nou post de televiziune are nevoie de prezentator meteo. S-a dus la probă şi a luat-o fără probleme. S-a reîndrăgostit de meseria de prezentator, dar tânjea după ştirile sportive, aşa că oferta Dolce Sport a venit cum nu se putea mai bine.


MATILDA POPA – Dolcesport

Lucrează în branșă din 2004. Cum a inceput totul? Povestește ea: "Mi s-a propus sa vin la Național TV, la secţia Sport. Acolo urma să mă ocup de arhiva Sport şi de alte probleme legate de jurnal. Am stat mai întâi trei luni în probe şi am fost asistent producţie sport". Apoi a fost angajată. Din 2010, Dolce Sport este noua ei "casă".


ANA CRISTINA CĂLIN – Digisport

Ana Cristina Călin a încercat multe în televiziune şi pare că încă nu s-a oprit din experimentat. Actriţă de telenovele în urmă cu câţiva ani, frumoasa blondă a trecut la Digi 24, apoi la Digisport.


RAMONA PĂUN – ProTV

A ajuns la ProTV după 6 ani petrecuți la Sport.ro. Prima experiență a Ramonei în televiziune a fost în 2006, ca moderatoare a unei emisiuni studențești la postul local TV Sibiu, unde a și continuat ca prezentatoare de știri timp de patru luni.


CAMELIA BĂLȚOI - Digisport

Camelia Bălţoi a preferat televiziunea în locul unei slujbe în magistratură şi a luat această decizie fără ştirea părinţilor. Și-a depus C.V.-ul la zece televiziuni din Bucureşti. La câteva zile diferenţă, a primit un telefon de la Digisport! Căutau prezentatoare pentru ştirile dimineţii. A jucat volei în timpul liceului. 

Galerie Foto

corina_caragea3
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (3)

Xxl  | #10291
Dar bălțată mai ești Cami;la fel și Raluca Hogyes "beybe",dar și Corina"caragita"Ca(RAGEA).
vfd  | #10293
am mai remarcat-o shi pe simona ''laptanu'' tzaranu.
vfd  | #44847
am mai remarcato si pe eda"porcus"marcus!!!!
Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1250 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006431 (s)