News Flash:

Sunt banii un motiv de cearta in familia Velea? Cine aduce cei mai multi bani in casa si cine cheltuie fara masura

19 Ianuarie 2022
432 Vizualizari | 0 Comentarii
Antonia si Alex

Antonia si Alex Velea s-au cunoscut intr-o perioada dificila din vietile lor. Velea tocmai divortase de prima sotie, iar Antonia incepuse procesul de divort de primul ei sot, tatal Mayei, si au fost nevoiti sa isi ascunda relatia la inceput. Velea i-a fost alaturi pe parcursul procesului de divort de primul ei sot si in lupta pentru custodia fiicei sale.

Divortul s-a incheiat abia la inceputul acestui an, iar Antonia este, oficial, libera sa devina doamna Velea. Iubitul ei nu a asteptat prea mult si a cerut-o recent de sotie. I-a oferit un inel cu diamante si i-a facut cea mai frumoasa declaratie de dragoste. Totul a fost filmat, iar momentul a fost inclus in primul lor episod de podcast.

Cei doi artisti isi tin mereu fanii la curent cu tot ceea ce se intampla. Asa cum era de asteptat, multi dintre cei care ii urmaresc au fost curiosi, de multe ori, cine si din ce produce cei mai multi bani. Invitata in podcastul lui Gojira, Antonia nu s-a ferit sa recunoasca ca ea este cea care arunca cu banii in stanga si in dreapta. Chiar daca amandoi activeaza in industria muzicala, conform celor spuse de Antonia, ea face cei mai multi bani din campaniile pe care le are cu diverse branduri.

„N-am stat niciodata sa calculez daca eu sau Alex castigam mai multi bani. Eu produc foarte bine pe partea de imagine, campanii. El produce din muzica, deci cumva, ne echilibram. N-am stat sa calculez leu cu leu. Cheltui foarte mult, iar apoi am procese de constiinta, dar pun si la ciorap in primul rand.”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1104 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004262 (s)