News Flash:

Sucul care te scapa de grasimea de pe burta in 7 zile! Bea-l dimineata, inainte de cafea

1 Aprilie 2018
4918 Vizualizari | 0 Comentarii
suc pentru slabit

Greutatea in exces, in special grasimea abdominala, este una dintre principalele cauze ale riscului dezvoltarii bolilor cronice, precum diabetul si hipertensiunea, potrivit unui raport al Organizatiei Mondiale a Sanatatii.
In jurul nostru vedem in fiecare zi persoane care merg greu din cauza greutatii excesive, gafaie si le este greu sa isi gaseasca haine pe masur.a

Potrivit unor studii medicale recente, mai mult de 2 miliarde de persoane din intreaga lume sufera de obezitate, iar numarul acestora creste in fiecare zi. Asta inseamna ca aproximativ 30% din populatia globului se confrunta cu greutate in exces si cu probleme legate de aceasta situatie, iar 5% dintre ei ajung sa moara din cauza obezitatii.

Obezitatea este strans legata de stilul de viata nesanatos, de mancarurile nepotrivite consumate la ore nepotrivite, dar si de sedentarism.
Remediul care arde grasimea de pe abdomen peste noapte. Adauga-l in cafea
Atunci cand realizeaza ca problema este una extrem de grava, unele persoane se duc direct catre solutia drastica, aceea de a apela a liposuctie, fara a opri obiceiurile care au condus la grasimea in exces.

Bea acest suc timp de 7 zile si uita de grasimea abdominala

Altii, apeleaza la diete stricte si care promit scaderea in greutate peste noapte, eliminarea tuturor toxinelor din organism si insanatosirea rapida.
In locul acestor solutii drastice, ai putea incerca sa consumi ceva natural, care te scapa in numai sapte zile de greutatea de pe abdomen.

Pentru a pierde kilogramele in plus, trebuie in primul rand sa incerci sa micsorezi portiile alimentelor, sa elimini treptat dulciurile si zaharul rafinat.
Pare greu de facut, insa daca nu faci acest lucru, situatia se inrautateste in fiecare zi.

Incearca sa folosesti produse naturale, pe care le ai deja in bucatarie, dar despre care nu stiai ca daca le combini reusesti sa dai jos grasimea de pe abdomen.
Amesteca un castravete cu putina telina, o ceasca de patrunjel si 3 felii de ananas. Spala ingredientele foarte bine si pune-le intr-un blender. Bea pe stomacul gol sucul obtinut, in fiecare dimineata.
Trebuie sa il bei imediat dupa ce l-ai preparat sau nu mai tarziu de 15 minute dupa ce l-ai preparat. Nu adauga niciun fel de indulcitor in el.


obezitatea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1116 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004797 (s)