News Flash:

Ai probleme cu sinuzita? Cum iti desfunzi sinusurile in numai 20 secunde folosind degetele si limba

31 Martie 2018
1470 Vizualizari | 0 Comentarii
sinusuri

Stim cu totii ca sinusurile blocate sunt o problema de sanatate comuna si aceasta problema de sanatate poate afecta persoane de toate varstele. Nimeni nu este imun la aceasta problema de sanatate. In primul rand trebuie sa stiti ca exista mai multi factori contribuabili la aceasta problema de sanatate cum ar fi: alergii, raceli si chiar si modificari de vreme. Lucru rau este ca majoritatea oamenilor apeleaza intodeauna la medicamente pentru a trata aceasta problema de sanatate.
Dar exista mai multe metode diferite naturale care va pot ajuta sa eliberati presiunea cauzata de sinusurile blocate. Acestea metode sunt bazate mai mult pe fizica decat chimie si sunt chiar mai eficace in ameliorarea nasului infundat si urechilor infundate decat medicamente conventionale. In acest articol am de gand sa va arate primele 3 metode naturale pentru deblocarea sinusurilor.

1. Folositi limba si apasati cu degetul intre sprancene: Nota: In primul rand trebuie sa stiti ca ideea aceastei metode se bazeaza pe reducerea si eliminarea mucusului suplimentar care este cauza principala pentru sinusuri blocate. Puteti  face asta cu aceasta tehnica de presopunctura. Puteti aplica presiune pe anumite puncte specifice de pe corpul tau pentru a stimula fluxul de lichid si sterge nasul de mucus. Acest lucru va va ajuta sa respirati mai usor. Iata ce trebuie sa facet: impingeti cu limba pe cerul gurii in timp ce apasati simultan cu un deget intre sprancene. Ar trebui sa tineti aceasta presiune aproximativ 20 de secunde. Veti incepe sa simtiti o miscare in spatele a gatului.

2. Aplicati presiune pe sprancene:
Nota: Daca sinusurile de pe frunte sunt blocate, atunci ar trebui sa utilizati puncte de presiune diferite pentru a desfunda nasul si sinusurile superioare. Faimosul terapeut prin masaj Amber Lynn Vitale, spune ca poate stimula circulatia de mucus prin aplicarea unei presiuni peste sprancene. Iata ce trebuie sa faceti: ar trebui sa incepeti prin a pune degetele la punctul de plecare al fiecare sprancene langa punctul central dintre cele doua. Apoi aplecati catre inainte capul sprijinind-ul pe coate. Cand simtiti  opresiune dupa cateva secunde, treceti degetele la mijlocul fiecarei sprancene. Asigurati-va ca le tineti asa pana cand simtiti o usurare usoara din nou. Puteti mentine o presiune constanta sau misca degetele in cercuri mici pentru a stimula fluxul de mucus de pe frunte. Veti simti cum presiunea din centrul capului dispare cand lichidul incepe a curge.

3. Faceti un al doilea mini-masaj: Asa cum am mai spus, beneficiile pentru sanatate ale masajelor sunt cu adevarat uimitoare. Acest tip de masaj poate stimula fluxul de sange in tot corpul, ceea ce inseamna ca va imbunatati circulatia precum si nutrienti si oxigen pentru toate tesuturile organismului. Deci, daca te gandesti sa folosesti aceasta metoda, atunci vei realiza ca un mini-masaj poate fi benefic atunci cand simtiti presiune in sinusuri. Faimosul terapeut Heather Wibbels, spune ca mini masajele va pot ajuta sa reduci lichidul din cap. Ce trebuie sa faceti: In primul rand trebuie sa apasati ferm pe crestatura de pe clavicula repetat, utilizand varfurile degetelor pentru a stimula lichidul sa se deplaseze in jos.

Pentru a fi sigur ca acest proces este eficient, trebuie sa compensati prin a va elibera gatul. De asemenea atunci cand presiunea scade urechi se pot desfunda brusc. Daca gasiti acesta a fi un disconfort, ar trebui sa aplicati o metoda diferita. Iata ce trebuie sa faceti: incrucisati-va mainile si faceti o forma de V. Utilizati aceeasi miscare de pompare pe partile laterale ale gatului pentru a pune limfa in miscare. Aceasta actiune si cea de impulsuri cu varfurile degetelor creza aspiratie in sistemul limfatic, astfel scurgandu-se lichidele acumulate in sinusurile dumneavoastra.

Puneti-va sinusurile in miscare: Veti observa ca dupa ce incercati aceste metode de presopunctura, sinusurile dumneavoastra vor fi deblocate usor si eficient fara orice medicament. Aplicand un pic de presiune pe punctele care trebuie si chiar folosind limba, va poate ajuta sa drenati  lichidul care blocheaza sinusurile  va va scuti de un disconfort pe care aceasta afectiune o determina. Daca aveti probleme cu sinusurile, atunci ar trebui sa incercati una dintre aceste tehnici simple cu siguranta. Veti fi uimit de rezultate.
 


sinusurile limba
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1366 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006320 (s)