News Flash:

Statul Islamic a facut publica o inregistrare video cu executia unui tanar arab acuzat de spionaj in favoarea Israelului (VIDEO)

11 Martie 2015
1151 Vizualizari | 0 Comentarii
Gruparea Statul Islamic (SI) a postat online o inregistrare video in care pare ca un baiat executa un ostatic arab israelian, identificat ca Muhammad Said Ismail Musallam, pe care-l acuza de spionaj, relateaza BBC News online.
Gruparea afirma ca Musallam, in varsta de 19 ani, s-a dat drept luptator strain jihadist atunci cand s-a alaturat jihadistilor, in Siria. Insa, ulterior, el a marturisit ca este un spion din cadrul Mossadului, potrivit organizatiei teroriste, o acuzatie pe care Israelul si familia tanarului o dezmint.
"Statul Islamic face acest lucru pentru ca are un obiectiv, si anume vrea sa sperie intreaga lume", a declarat Said Musallam, tatal tanarului. "Cum vrea sa trimita aceasta imagine lumii, intregii lumi si lumii arabe? Prin Mohamed", denunta el.
Barbatul afirma ca fiul sau a fost disparut dupa ce a plecat ca turist in Turcia, in 2014.
Cateva luni mai tarziu, o revista online care are legaturi cu SI a publicat un interviu in care tanarul marturisea ca a fost trimis de catre Israel sa se infiltreze in organizatie. Mediafax.ro

Galerie Video


musallam
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1232 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006513 (s)