News Flash:

Prognoza meteo pentru miercuri si joi

10 Martie 2015
1866 Vizualizari | 2 Comentarii
Miercuri, vremea va fi usor mai calda decat in mod normal pentru aceasta data, in special in jumatatea de vest a teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 5 si 14 grade, iar cele minime intre -1 si 5 grade, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie.
In cursul zilei cerul va fi variabil, cu innorari in sudul, estul si centrul tarii si vor fi ploi in Dobrogea, Moldova si local in Muntenia si mai ales lapovita si ninsoare in Carpatii Orientali si pe arii restranse in Carpatii Meridionali. Seara si noaptea nebulozitatea se va accentua in toate regiunile si va ploua in vest, centru si nord si pe spatii mai mici in rest, cu mentiunea ca in estul Transilvaniei si in zona deluroasa a Moldovei precipitatiile vor fi mixte. La munte vor predomina ninsorile si se va depune strat nou de zapada. Punctiform cantitatile de apa vor depasi 10...15 l/mp. Vantul va sufla slab si moderat.
LA BUCURESTI:
Miercuri, vremea va fi usor mai calda decat in mod normal pentru aceasta data. Cerul va fi mai mult noros si trecator vor fi conditii de ploaie slaba. Vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 10 grade, iar cea minima va fi de 2...3 grade.
IN TARA:
Joi, in vest, nord si centru valorile termice diurne vor marca o scadere, astfel ca vremea va deveni normala din punct de vedere termic pentru aceasta data, in timp ce in sud si sud-est se va mentine usor mai cald. Cerul va fi mai mult noros si indeosebi ziua va ploua in jumatatea de vest a tarii si pe arii mai restranse in rest. In estul Transilvaniei si in zona deluroasa a Moldovei, precipitatiile vor fi mixte, iar la munte vor predomina ninsorile. Izolat, cantitatile de apa mai pot depasi 10...15 l/mp. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in nordul, vestul si extremitatea de sud-vest a teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 4 si 12 grade, iar cele minime se vor incadra intre -2 si 5 grade. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005681 (s)