News Flash:

Stai intins ca-n imagine timp de 10 minute pe zi si vei vedea ce se va intampla in scurt timp. Rezultatele sunt uimitoare

5 Februarie 2018
981 Vizualizari | 0 Comentarii
pozitie

Doctorul japonez Fukutsudzi a ajutat femeile sa topeasca kilogramele mai repede decat ti-ai putea imagina in ultimii 10 ani. El are o abordare diferita a procesului de slabire, despre care nu multa lume a auzit.
Doctorul Fukutsudzi a lansat o carte ce ii poarta semnatura care explica in detaliu metoda sa pentru a pierde in greutate. El spune ca nu trebuie sa iti pregatesti corpul in vreun fel si nu ai nevoie de niciun fel de accesorii de fitness.

Ai nevoie doar de un prosop mare, o sfoara sau un siret pentru a-ti fixa prosopul intr-o rola si o suprafata plana. Vei fi nevoita sa folosesti acea suprafata plana de 3 pana la 5 ori pe zi.

Aceasta metoda de slabire este extrem de usoara si poate fi aplicata fara niciun efort. Tot ce trebuie sa faci este sa te intinzi pe spate intr-o anumita pozitie, pret de cateva minute, si sa faci acest lucru cu regularitate.

Doctorul japonez a dezvaluit pentru healthyfoodteam.com ca principalul motiv pentru care depozitezi grasime pe zona abdominala este se datoreaza ajustarii sau reglarii osulului pelvian si subcostal.

Dupa ce el a descoperit relatia dintre aceste doua oase, expertul japonez a constat rapid modul an care poti indeparta fara efort grasimea din zona abdominala.

Tehnica doctorului Fukutsudzi este destul de simpla:

1. Ruleaza-ti prosopul cat mai strans si leaga-l cu un siret sau cu o sfoara.

2. Stai pe suprafata plana pe care ti-ai ales-o.

3. Adu prosopul rulat sub spatele tau, chiar in zona lombara, si relaxeaza-te ca atunci cand adopti pozitia de dormit. Asigura-te inainte ca latimea prosopului tau este mai mare decat spatele tau.

4. Departeaza-ti picioarele pana la o latime mai mare decat a umerilor tai si apropie-ti degetele mari de la picioare, astfel incat acestea sa se atinga usor.

5. Acum trebuie sa faci acelasi lucru cu bratele tale. Întinde-le pana sunt paralele cu urechile tale si apropie-ti palmele la nivelul podelei, astfel incat degetele mici ale mainilor se intalnesc.
 


slabire
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1338 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008966 (s)